Betaling med iDEAL

Bemærk: iDEAL er kun tilgængelig for shopejere, der bruger Shopify Payments i Holland og sælger i euro.

iDEAL er en direkte og sikker bankoverførselsmetode til betaling med Shopify Payments. Når en kunde vælger iDEAL som betalingsmetode, skal kunden logge ind på sin iDEAL-konto for at bekræfte betalingen.

Krav for iDEAL

Hvis du vil aktivere iDEAL i din webshop, skal du bruge Shopify Payments. iDEAL fungerer kun, når Shopify Payments er aktiv. Det virker ikke, når Shopify Payments er i testtilstand.

iDEAL er kun tilgængelig for shopejere i Holland

Bemærk: Du skal bruge en erhvervsbankkonto i Europa for at kunne tilbyde betalinger med iDEAL i din webshop. Transaktioner med iDEAL kan kun foregå i euro, så du skal konfigurere EUR som din handelsvaluta på siden Generelle indstillinger.

Aktivering af iDEAL

Du skal konfigurere Shopify Payments, før du kan aktivere iDEAL. Når du har aktiveret Shopify Payments, knyttes iDEAL automatisk til din webshop og er tilgængelig for dine kunder.

Betalinger med iDEAL

Når en kunde afgiver en ordre og bruger iDEAL til at betale med, får du udbetalt pengene i forbindelse med din næste udbetaling. Du kan få mere at vide om, hvordan du modtager betaling med Shopify Payments, i Shopify Payments-betalingsperioder.

Hvis du tilbagebetaler en transaktion, som er behandlet af iDEAL, får du ikke tilbagebetalt det behandlingsgebyr, som Shopify Payments har opkrævet. Betaling med iDEAL kan refunderes inden for 180 dage efter den oprindelige opkrævning.

Når en kunde betaler for en ordre med iDEAL, kan der ikke anmodes om en chargeback for ordren.

Kundeoplevelse med iDEAL

Når en kunde besøger din webshop og foretager et køb, vil kunden få vist iDEAL som en betalingsmulighed under betalingsprocessen.

Hvis din kunde vil betale via iDEAL, vælger kunden det i betalingsprocessen. Når iDEAL er valgt, bliver kunden bedt om at vælge sin bankkonto og omdirigeres til denne bankkonto for at gennemføre købet.