Faktureringsgodkendelse med 3D Secure

Bemærk: På nuværende tidspunkt er 3D Secure obligatorisk for Shopify-butikker i EU.

3D Secure er en metode til godkendelse af betalinger for onlinetransaktioner med kreditkort. De fleste onlinetransaktioner i EU kræver stærk kundeautentifikation, da dette kræves af PSD2. Shopify opholder dette krav ved at behandle transaktioner med kreditkort i EU via 3D Secure.

Hver gang du tilføjer et kreditkort som betalingsmetode for dit Shopify-abonnement, skal du godkende det. Når du har angivet dine kreditkortoplysninger på indstillingssiden for Fakturering, videresendes du til siden for 3D Secure, hvor du kan konfigurere eller indtaste din 3D Secure-pinkode.

Ofte stillede spørgsmål

Skal jeg godkende mine betalinger til Shopify?

Ja. Hvis du bruger et kreditkort som din betalingsmetode, skal du gennem samme godkendelsesproces for at gennemføre din betaling.