Beskrivelser av kolonnene for produkt-CSV

Beskrivelser av kolonnene for CSV-filen til produkter.

Hvis du vil importere produkter til Shopify med transporter-appen, trenger du en CSV-fil som bare inneholder denne oppføringstypen.

CSV-eksempelfil

Last ned eksempelproduktets CSV-fil: products.csv.

Du kan bruke kommandolinjeverktøyet Transporter for å generere denne CSV-filen eller følge formatet som er beskrevet nedenfor for å opprette det selv.

Kolonnebeskrivelser

Den følgende tabellen beskriver kolonneoverskriftene for CSV-filen.

Tabell som beskriver individuelle kolonneoverskrifter for CSV
Kolonne Beskrivelse
Handle
(Nødvendig)
Produktets unike numeriske identifikator. Angi en lesbar streng uten mellomrom. Vanligvis er kallenavnet på produktet skrevet med små bokstaver, og mellomrom og spesialtegn erstattes av bindestreker (-). For eksempel titan-t-shirt. Kallenavnet vises i nettadressen for produktsiden i nettbutikken (for eksempel https://titan.plus/products/titan-t-shirt). Denne kolonnen er påkrevd.
Title
(Nødvendig)
Navnet på produktet. For eksempel Titan t-shirt. Denne kolonnen er obligatorisk.
Body En beskrivelse av produktet. Du kan legge til koder for HTML-formatering i denne beskrivelsen. For eksempel «Folk vil garantert snu seg etter deg når du går i denne t-skjorten, som er laget av <b>100 % bomull</b>».
Vendor Navnet på produktets selger. Standardverdien er navnet på butikken din. For eksempel Titan Incorporated.
Type En produkttype som kan brukes som en betingelse for en automatisert samling, eller for å hjelpe deg med å filtrere produktene i Shopify-administrator. Et produkt kan bare ha én produkttype.
Tags En streng med kommaseparerte tagger som brukes til filtrering og søk. Hver kommaseparert tagg kan inneholde opptil 255 tegn. For eksempel «Emosjonell, Flash-minne, MP3, Music». Standardverdien er «».
Template Suffix Suffikset til Liquid-malen som det elektroniske utstillingsvinduet vil bruke til å vise frem produktet og variantene. Standardmalen heter product.liquid , uten suffiks. Hvis du vil bruke denne standardmalen, lar du kolonnen stå tom. For å bruke en annen mal angir du navnet på malens suffiks. Hvis du for eksempel vil bruke en mal med navnet product.mysuffix.liquid, skriver du inn mysuffix.
Published Scope

Indikerer om produktet er tilgjengelig for Shopify POS-kanal (utsalgssted). Gyldige verdier:

• web – produktet er ikke tilgjengelig for Shopify POS-kanalen.
  • global – produktet er tilgjengelig for Shopify POS-kanalen. Dette er standardverdien.

Verdiene skiller mellom store og små bokstaver.

Published Hvorvidt produktet er tilgjengelig i nettbutikken. Gyldige verdier:
  • true – produktet er tilgjengelig i nettbutikken.
  • false – produktet er ikke tilgjengelig i nettbutikken. (Når denne kolonnen er satt til Usann, må du ikke spesifisere en verdi for publisert på.

Verdiene skiller mellom store og små bokstaver.

Published At Dato og klokkeslett (ISO 8601-format) når produktet ble gjort tilgjengelig for nettbutikken. For eksempel 2007-12-31T19:00-05:00. Ikke angi en verdi for denne kolonnen når Published er satt til false.
Option1 Name Navnet på den egendefinerte egenskapen for produkter. For eksempel Størrelse, Farge og Materiale. Maksimal lengde: 255 tegn.
Option1 Value Verdien til det egendefinerte produktalternativet. For eksempel liten, rød og ull.
Option2 Name Navnet på den egendefinerte egenskapen for produkter, for eksempel Størrelse, Farge og Materiale. Maksimum lengde: 255 tegn.
Option2 Value Verdien til det egendefinerte produktalternativet.
Option3 Name Navnet på den egendefinerte egenskapen for produkter, for eksempel Størrelse, Farge og Materiale. Maksimum lengde: 255 tegn.
Option3 Value Verdien til det egendefinerte produktalternativet.
Variant SKU En unik identifikator for produktvarianten i butikken din. Hvis butikken din bruker en innfrielsestjeneste (det vil si at Variant Fulfillment Service er inkludert), er denne kolonnen nødvendig. For eksempel IPOD2008PINK
Metafields Global Title Tag Navnet på produktvarianten for SEO-formål, som brukes som navn som vises i søkemotorer. Hvis du ikke angir en verdi, brukes verdien i Title-kolonnen som standard .

Metafields Global Title Tag-verdien vises i metatitteltaggen (<meta name='title'>) i koden til produktets side i butikken din. Hvis produktet ditt har varianter, må du inkludere informasjon om variantene i denne tittelen ettersom det ikke er en separat metatagg for en variant. Hvis du må endre denne verdien senere, kan du gjøre det på produktsiden. Se Legge til søkeord for SEO i Shopify-butikken din for mer informasjon. Maksimum: 70 tegn.
Metafields Global Description Tag Beskrivelsen av produktvarianten for SEO-formål, som brukes som beskrivelsen som vises i søkemotorer. Hvis du ikke angir en verdi, brukes verdien i Body-kolonnen som standard .

Metafields Global Description TagVerdien brukes i metabeskrivelsestaggen (<meta name='description-of-product'>) i koden til produktets side i butikken din. Hvis produktet ditt har varianter, må du inkludere informasjon om variantene i denne beskrivelsen ettersom det ikke er en separat metatagg for en variant. Hvis du må endre denne verdien senere, kan du gjøre det på produktsiden i Shopify-administrator. Se Legge til søkeord for SEO i Shopify-butikken din for mer informasjon. Maksimum: 320 tegn.
Metafield Namespace En beholder for et sett med metafelt. For å importere metafelt må du inkludere verdier i følgende fire metafelt-kolonnene: Metafield Namespace , Metafield Value Metafield Key og Metafield Value Type. Du bør definere et egendefinert navneområde for metafelt for å skille dem fra navneområder som brukes av apper og Shopify (inkludert standard global). Maksimal lengde: 20 tegn.
Metafield Key Navnet på metafeltet. Denne kolonnen er nødvendig når andre metafelt-kolonner er inkludert. Maksimal lengde: 30 tegn.
Metafield Value Informasjonen som skal lagres som metadata. Denne kolonnen er nødvendig når andre metafelt-kolonner er inkludert.
Metafield Value Type Metafeltets informasjonstype. Gyldige verdier:
  • string
  • integer
  • json_string

Verdier skiller mellom store og små bokstaver. Denne kolonnen er obligatorisk hvis andre metafelt-kolonner er inkludert.

Variant Grams Beløpet som produktvarianten veier i gram. Hvis du lar denne kolonnen stå tom, settes verdien som standard til 0. Ikke inkluder vektenheten (g) i denne verdien. For eventuelle andre vektmålinger enn gram, må du bruke Variant Weight-kolonnen i stedet. Ikke bruk Variant Weight Unit-kolonnen med denne kolonnen.
Variant Inventory Tracker Beskriver hvordan lagerbeholdningen for produktvarianten spores. Gyldige verdier:
  • Shopify – endringer av lagerantall spores av Shopify.
  • fulfillment-service-handle – endringer av lagerantall spores utenfor Shopify av en innfrielsestjeneste. Verdien i denne kolonnen må være den samme som verdien i Variant Fulfillment Service-kolonnen.

Verdiene skiller mellom store og små bokstaver.

Variant Inventory Qty Antallet (positivt heltall) av produktvarianten som er tilgjengelig for salg. For eksempel 5. Standarden er 0 . Hvis du lar denne kolonnen stå tom, settes verdien til 0. Hvis lagerbeholdningen ikke spores av Shopify ( Variant Inventory Tracker kolonnen angis false), lar du denne kolonnen stå tom. Lagerantall vil bli brukt på butikkens standardplassering. Hvis du vil ha informasjon om hvordan du endrer lagerantall på ulike steder, kan du se eksportere eller importere lagerbeholdning med en CSV-fil.
Variant Inventory Policy Hvorvidt kunder kan legge inn en bestilling for produktvarianten når den er utsolgt. Gyldige verdier:
  • deny – kundene kan ikke bestille produktvarianten hvis den er utsolgt. Dette er standardverdien.
  • continue – kundene kan bestille produktvarianten hvis den er utsolgt.

Verdiene skiller mellom store og små bokstaver.

Variant lagerbeholdningskostnad En oppføring av kostnaden for produktvarianten.
Variant Fulfillment Service Innfrielsestjenesten som sluttfører produktvarianten når den er bestilt. Gyldige verdier:
  • manual – du kan oppfylle bestillinger manuelt for produktvarianten. Dette er standardverdien. Hvis du lar denne kolonnen stå tom, blir den tilordnet denne verdien som standard.
  • handle of the fulfillment service – En innfrielsestjeneste oppfyller bestillingene for produktvarianten. Hvis du bruker en innfrielsestjeneste må du også inkludere Variant SKU-kolonnen.

Verdiene skiller mellom store og små bokstaver.

Variant Price Prisen på produktvarianten.
Variant prissammenligning En sammenligning eller foreslått pris for produktvarianten.
Variant Requires Shipping Hvorvidt varianten må sendes. Gyldige verdier:
  • true – kundene må oppgi en adresse når de bestiller denne produktvarianten. Dette er standardverdien.
  • false – en kundeadresse er valgfri.

Verdiene skiller mellom store og små bokstaver.

Variant Taxable Hvorvidt en avgift belastes når produktvarianten selges. Gyldige verdier:
  • true – avgiften belastes. Dette er standarden.
  • false – avgifter belastes ikke.

Verdiene skiller mellom store og små bokstaver.

Variant Barcode Strekkoden, UPC- eller ISBN-nummeret for produktvarianten.
Image Attachment Et base64-kodet bilde.
Image Src

Nettadressen for produktbildet (for eksempel http://titan.plus/images/product-image.png). Kun HTTP-URL-er støttes. Transporter-appen laster ned bildene under importen og laster dem opp til butikken. Bilder kan være i png-, gif. -eller jpg.-format. Etter at bildet er lastet opp, kan ikke filnavnet endres. Hvis du har variantspesifikke bilder, må du legge dem til i Variant Image-kolonnen.

For å laste opp flere bilder for et enkelt produkt må du opprette en ny rad for hvert bilde. I hver rad angir du håndtaket for produktet i Handle-kolonnen og URL-adressen for bildet i denne kolonnen. For å inkludere annen informasjon om bildet (for eksempel posisjon) skriver du inn dette i den tilknyttede bildekolonnen.

Image Position Tallet som representerer rekkefølgen du vil at bildet skal vises for på produktets side på butikkfronten. For eksempel kan du angi 1 hvis du vil at bildet skal vises først for produktet.
Image Alt Text Alternativ tekst som kort beskriver bildet. Hvis et bilde ikke kan laste av en eller annen grunn, vises den alternative teksten i utstillingsvinduet i stedet. Alternativ tekst brukes også av søkemotorer for SEO og assisterende teknologi for å beskrive et bilde til en kunde med synshemninger. Maksimum: 512 tegn.
Variant Image URL-adressen for bilde av produktvarianten. I en av radene til produktvarianten angir du URL-adressen for bildet av produktvarianten i denne kolonnen. En produktvariant kan bare ha ett bilde.
Variant Weight Tallet som produktvarianten veier. Ikke bruk denne kolonnen med Variant Grams-kolonnen. Standardverdien er 0. Ikke inkluder vektenheten i verdien. Bruk Variant Weight Unit-kolonnen for å spesifisere vektenheten. Hvis produktet for eksempel veier 100 pund (lb) og Variant Weight Unit er satt til lb, angir du 100 i denne kolonnen.
Variant Weight Unit Måleenheten som gjelder for produktvariantens vekt i Variant Weight-kolonnen. Gyldige verdier er g, kg, oz og lb. Standardverdien er butikkens standard måleenhet. Ikke bruk Variant Weight Unit med Variant Grams-kolonnen.
Variant Tax Code Avalara-avgiftskode for produktet. Denne parameteren gjelder bare for butikker som har installert Avalara AvaTax-appen. For eksempel er avgiftskoden for fysiske varer P000000.

Filnavn

Navnet på CSV-filen din må inneholde ordet product (navnet på objekttypen den inneholder). For eksempel myproducts.csv. Filen må være i UTF-8-format.

Flere produktvarianter

Hvis du har flere enn én produktvariant, må du opprette en rad for å beskrive hver enkelt variant.

I produktraden:

• Angi alternativnavnene i kolonnene for alternativnavn (for eksempel angi Color in Option1 Name).
  • Angi detaljene som gjelder for det generelle produktet, som for eksempel Handle, Titleog Type.

I produktvariant-radene:

• Angi produktreferansen i Handle-kolonnen.
  • Ikke gjenta alternativnavnene (for eksempel Option1 Name, Option2 Name) i produktvariant radene.
  • Angi alternativverdiene i kolonner for alternativ verdi (for eksempel hvis du skrev inn Color som navnet ditt i Option1 Name, kan du angi verdier som White, Blackeller Blue) i Option1 Value .

For eksempel:

Skjermbilde av et produkt med flere varianter

Flere bilder

For å laste opp flere bilder for ett enkelt produkt (som ikke har noen varianter), oppretter du en rad for hvert enkelt bilde. I hver rad angir du referansen for produktet i Handle-kolonnen og nettadressen til bildet i Image Src-kolonnen. Hvis du vil inkludere noe av den andre informasjonen for dette bildet (for eksempel posisjonen), skriver du inn informasjonen i den tilknyttede kolonnen (for eksempel i Image Position-kolonnen).

For å laste opp bilder for et produkt som med produktvarianter, må du opprette en rad for hver enkelt produktvariant. I hver produktvariant-rad angir du referansen for produktet i Handle-kolonnen og URL-adressen for produktvarianten i Variant Image-kolonnen. Du kan bare importere ett bilde per produktvariant.

For eksempel:

Skjermbilde av et produkt som har flere bilder og flere produktvarianter

Flere metafelt

For å importere flere metafelt for et enkelt produkt, må du opprette en rad for hver metafelt. I hver rad angir du referansen for produktet i Handle-kolonnen og metafeltdata i de aktuelle kolonnene. Hver nye linje bør bare inneholde informasjon i Handle- og alle metafeltkolonner.

For eksempel vil følgende importere et produkt med tre varianter. Produktet har to metafelt som heter Surf Shoe Co og Rubber. Hver variant har et enkelt metafelt.

Skjermbilde av et produkt som har metafelt-varianter

Du kan laste ned og se en eksempel-CSV-fil med et produkt med flere metafelt som kan brukes som mal.

Relaterte koblinger