Kolonnebeskrivelser for produkt-CSV-filer i Transporter

Beskrivelser av kolonnene til CSV-filen for kunder.

Hvis du vil importere kunder til Shopify med Transporter-appen, trenger du en CSV-fil som bare inneholder denne oppføringstypen.

CSV-eksempelfil

Last ned et eksempel på en kunde-CSV-fil: kunder.csv

Du kan bruke kommandolinjeverktøyet Transporter for å generere denne CSV-filen eller følge formatet som er beskrevet nedenfor for å opprette det selv.

Kolonnebeskrivelser

Den følgende tabellen beskriver kolonneoverskriftene for CSV-filen:

Beskrivelser av alle kolonneoverskrifter for tabeller for CSV-filen
Kolonne Beskrivelse
First name Fornavnet til kunden. Denne kolonnen og Last Name-kolonnen er obligatorisk hvis verken Email eller Phone-kolonnene er inkludert.
Last name Etternavnet til kunden. Denne kolonnen og First name-kolonnen er obligatorisk hvis verken Email eller Phone-kolonnene er inkludert.
Email Kundens unike e-postadresse. Denne kolonnen er obligatorisk hvis Phone eller First Name og Last Name-kolonnene ikke er til stede. Domenet (for eksempel @mittdomene.no) må være gyldig.
Company Navnet på kundens forretning, hvis den finnes.
Address1 Den første adresselinjen. Denne kolonnen er nødvendig for en adresse. For eksempel Elvegaten 150.
Address2 Den valgfrie adresselinjen. For eksempel Leilighetsnummer 202.
City Navnet på byen. Denne kolonnen er påkrevd for en adresse. For eksempel Ottawa eller Berlin.
Province Navnet på regionen (som provins, stat, prefektur eller territorium) der kunden befinner seg. Hvis du inkluderer en verdi for denne kolonnen, må du også inkludere en verdi for Province Code-kolonnen. For eksempel Mexico city, New York eller Nunavut.
Province code Den tilordnede koden for underdivisjonen (ISO 3166-2) for regionen, som stat, provins, prefektur eller territorium, i landet. Denne kolonnen er nødvendig når du angir Province -kolonnen. En ISO3116-2-kode har følgende deler:
  • landskode med to tegn - ikke ta med denne delen.
  • bindestrek (-) som skiller de to delene i koden - inneholder ikke bindestreken.
  • en-til-tre-tegns underdivisjonskode - ta kun med denne delen.
ISO3116 – 2-kode strukturer
Underdivisjonskode ISO 3166-2 Provinskode
MX-MEX (Mexico by, Mexico) MEX
USA-NY (New York, USA) NY
AR-B (Buenos Aires, Argentina) B
FR-21 (Côte-d'or, Frankrike) 21
Country Navnet på landet til denne kundeadressen. Denne kolonnen er påkrevd for en adresse. For eksempel Canada eller Australia.
Country code To bokstaver (ISO 3166-1 Alpha-2-kode) for landet til kundens adresse. Angi Country code selv når du angir Country. For eksempel CA for Canada og AU for Australia.
Zip Postnummeret til kundeadressen. For eksempel 9021.
Phone Det unike telefonnummeret (E. 164-format) til kunden. Denne kolonnen er obligatorisk hvis verken Email-kolonnen eller First name Last name-kolonnene er inkludert. Et telefonnummer kan angis med ulike formater, men hvert format må representere et nummer som kan ringes fra hvor som helst i verden. Følgende formater er alle gyldige:
6135551212
+16135551212
(613)555-1212
+1 613-555-1212
Accepts Marketing Hvorvidt kunden har samtykket i å motta markedsføringsmateriale via e-post. Gyldige verdier:
  • yes – Kunden har akseptert å motta markedsføring.
  • no – Kunden har ikke godtatt å motta markedsføringsmateriale. Dette er standardverdien.
Verdiene skiller mellom store og små bokstaver.
Tags En streng med kommaseparerte tagger som brukes til filtrering og søk i Shopify-administrator og i butikkfronten. Hver kommaseparerte tagg kan inneholde opptil 255 tegn. For eksempel «Lojal, ny kunde, markedsføring.
Note En merknad om kunden. For eksempel «Denne kunden la inn en bestilling som hadde en svindeladvarsel» eller «Harry elsker fargen rosa».
Tax Exempt Hvorvidt kunden er fritatt fra å betale skatt på bestillingen deres. Gyldige verdier:
  • yes – avgifter blir ikke belastet kundens bestillinger i kassen.
  • no – avgifter blir belastet kundens bestillinger i kassen. Dette er standardverdien.
Verdiene skiller mellom store og små bokstaver.
Metafield Namespace En beholder for et sett med metafelt. For å importere metafelt må du inkludere verdier i alle de fire metafelt-kolonnene (Metafield Namespace Metafield Value, Metafield Key og Metafield Value Type). Du bør lage et egendefinert navneområde for metafelt for å skille dem fra navneområder som brukes av apper og Shopify (inkludert den standardinnstilte global). Maksimum lengde: 20 tegn.
Metafield Key Navnet på metafelt. Maksimal lengde: 30 tegn. Denne kolonnen er nødvendig når andre metafelt-kolonner er inkludert.
Metafield Value Informasjonen som skal lagres som metadata. Denne kolonnen er nødvendig når andre metafelt-kolonner er inkludert.
Metafield Value Type Metafeltets informasjonstype. Gyldige verdier:
  • string
  • integer
  • json_string
Verdiene skiller mellom store og små bokstaver. Denne kolonnen er påkrevd når andre metafeltkolonner er inkludert.

Filnavn

Navnet på CSV-filen må inkludere ordet customer (navnet på objekttypen som den inneholder). For eksempel minekunder.csv. Filen må være i UTF-8-format.

Unike identifikatorer

En kunde kan være unikt identifisert av en av følgende:

• Email
  • Phone
  • First Name og etternavn

CSV-filen må inneholde disse unike identifikator-kolonnene.

Flere adresser

Hvis kunden din har flere adresser, må du opprette en rad for hver ekstra adresse.

I kunderaden angir du kundens standardadresse.

I hver ekstra adresse rad inkluderer du kundens unike identifikator, som enten er Email deres , Phone eller en kombinasjon av First Name og Last Name.

Ytterligere adresser kan ikke ha separate navn knyttet til seg. Det første og siste navnet til kunden gjelder for alle adresser. Ytterligere telefonnumre kan legges til for hver ekstra adresse (forutsatt at du ikke bruker telefonnummeret som kundens unike identifikator).

Kunde-CSV-fil med flere adresser

Relaterte koblinger