Collectiemetaveld toevoegen

Met de actie Collectie toevoegen metaveld wordt een metaveld toegevoegd aan de collectie die de workflow activeert, of wordt een bestaand metaveld voor die collectie bijgewerkt.

Velden

De actie Voeg collectie-metaveld toe bevat de volgende velden.

Velden die worden gebruikt bij de actie Collectie toevoegen metaveld.
Veld Beschrijving
Naamruimte van metaveld Vereist. Een naamruimte van een metaveld is een opslag voor een groep metavelden. Door metavelden te groeperen in een naamruimte voorkom je dat je metavelden met elkaar botsen.
Sleutel Vereist. Een sleutel is een id voor de metaveldwaarde.
Waarde Vereist. De waarde is de informatie die in het metaveld wordt opgeslagen. Een waarde wordt altijd opgeslagen als tekenreeks, ongeacht het type metaveld.
Type Het data-type van de metaveldwaarde.

Triggers

De actie Voeg collectie-metaveld toe heeft een verborgen veld dat toegevoegd is door de trigger. Dit veld, Collectie-ID, bepaalt aan welke collectie het metaveld wordt toegevoegd. De collectie-ID is standaard ingesteld en kan niet worden bewerkt.

De actie Voeg collectie-metaveld toe kan worden gebruikt in workflows die beginnen bij de volgende triggers:

Voorbeeld

Voorbeeld van een workflow die een metaveldcollectie toevoegt wanneer een collectie wordt aangemaakt

In deze voorbeeldworkflow wordt een collectie-metaveld toegevoegd aan alle nieuwe collecties.

API-gegevens

Voor meer informatie, bekijk het MetafieldInput-inputobject.