Voeg tags toe aan conceptbestelling

De actie Voeg tags toe aan conceptbestelling voegt een tag toe aan de conceptbestelling die de workflow triggert.

Wanneer je een bestelling aanmaakt vanuit een conceptbestelling worden de tags van de conceptbestelling toegevoegd aan de besteltags.

Op deze pagina

Velden

De actie Voeg tags toe aan conceptbestelling bevat de volgende velden.

Velden die worden gebruikt in de actie Voeg tags toe aan conceptbestelling.
Veld Beschrijving
Tags De tags die aan een conceptbestelling worden toegevoegd. Tags zijn hoofdlettergevoelig. Neem een van de volgende stappen om meerdere tags toe te voegen:
  • Vul elke tag apart in door deze in te typen en vervolgens de Enter-knop in te drukken.
  • Vul meerdere tags in door ze tussen komma's te plaatsen. Spaties tussen komma's worden verwijderd.

Als je bijvoorbeeld tag1,tag2,tag3 invult en daarna op de Enter-knop drukt, wordt tag1,tag2,tag3 in de actie weergegeven. Als de actie wordt uitgevoerd, worden drie aparte tags toegevoegd: tag1, tag2 en tag3.

Triggers

De actie Voeg tags toe aan conceptbestelling heeft een verborgen veld dat toegevoegd is door de trigger. Dit veld, Conceptbestellings-ID, bepaalt aan welke conceptbestelling de tags toegevoegd worden. De conceptbestellings-ID is standaard ingesteld en kan niet worden bewerkt.

De actie Voeg tags toe aan conceptbestelling kan worden gebruikt in workflows die beginnen met de volgende triggers:

Voorbeeld

Voorbeeld van een workflow die tags toevoegt als een conceptbestelling aangemaakt wordt

In deze voorbeeldworkflow worden de tags new en draft toegevoegd aan alle nieuwe conceptbestellingen.

API-gegevens

Voor meer informatie, bekijk de tagsAdd-mutatie.