Bestelling archiveren

Met de actie Bestelling archiveren wordt de bestelling die de workflow triggert gearchiveerd.

Op deze pagina

Triggers

De actie Bestelling archiveren heeft een verborgen veld dat toegevoegd is door de trigger. Dit veld, Bestellings-ID, bepaalt welke bestelling gearchiveerd wordt. De bestellings-ID is standaard ingesteld en kan niet bewerkt worden.

De actie Bestelling archiveren kan worden gebruikt in workflows die beginnen bij de volgende triggers:

Voorbeeld

Voorbeeld van een workflow die een bestelling archiveert wanneer deze is voltooid

In deze voorbeeldworkflow wordt een bestelling gearchiveerd nadat deze is afgehandeld.

API-gegevens

Bekijk Een bestelling sluiten voor meer informatie.