Opmerking bij bestelling bijwerken

Met de actie Bestellingsnotitie bijwerken vernieuw je de notities op een bestellingspagina voor de bestelling die de workflow triggert.

Op deze pagina

Velden

De actie Bestellingsnotitie bijwerken bevat de volgende velden.

Velden die worden gebruikt in de actie Bestellingsnotitie bijwerken.
Veld Beschrijving
Opmerking De notitie die op de bestelling moet worden toegepast.

Triggers

De actie Bestellingsnotitie bijwerken heeft een verborgen veld dat toegevoegd is door de trigger. Dit veld, Bestellings-ID, bepaalt welke bestelling bijgewerkt wordt. De bestellings-ID is standaard ingesteld en kan niet bewerkt worden.

De actie Bestellingsnotitie bijwerken kan worden gebruikt in workflows die beginnen bij de volgende triggers:

Voorbeeld

Voorbeeld van een workflow die een notitie aan een bestelling toevoegt wanneer een terugbetaling is aangemaakt

In deze voorbeeldworkflow wordt een notitie toegevoegd aan een bestelling wanneer er een terugbetaling voor is aangemaakt.

API-gegevens

Voor meer informatie, bekijk de orderUpdate-mutatie