Migrer din detailforretning

Denne vejledning beskriver, hvordan du migrerer din detailforretning til Shopify. Vejledningen dækker ikke alle trin opsætningsprocessen for en Shopify-butik, som f.eks. opsættelse af en webshop. Få mere at vide om, hvordan du migrerer din webshop til Shopify med Migrering til Shopify.

Du kan bruge denne migreringsvejledning for detailhandel som udgangspunkt og som referenceressource for at sikre dig, at du ikke glemmer nogle vigtige opsætningsopgaver.

Før du går i gang

Gennemgå din berettigelse

Det er kun lande, hvor Shopify Payments understøtter behandling af både fysiske betalinger og onlinebetalinger, der er kvalificerede til at bruge Shopify-hardware. Brug følgende liste til at finde ud af, om Shopify Payments kan bruges sammen med Shopify POS-appen og Shopify-hardware i det land, hvor din virksomhed opererer:

Når du behandler en POS-transaktion fysisk ved hjælp af Shopify Payments og en Shopify-kortlæser, skal du følge betalingsreglerne for det land, du behandler transaktionen i. Få mere at vide om overholdelse af regler for land og valuta ved fysisk salg.

Yderligere opsætning

Denne vejledning fokuserer primært på opgaver, der er relateret til opsætning af din detailforretning. Du kan vælge at udføre yderligere opsætningsopgaver for at migrere dine oplysninger til din nye Shopify-webshop.

Du kan udføre følgende opgaver, inden du går i gang med vejledningen:

Du kan også udføre følgende opgaver for at opsætte betaling og skatter:

Trin 1: Installer POS-salgskanalen i Shopify-administratoren

POS-salgskanalen er forudinstalleret i alle nye butikker. Hvis du har fjernet POS-salgskanalen eller har genåbnet en gammel webshop, skal du installere POS-salgskanalen.

Trin:

1. Gå til Indstillinger > Apps og salgskanaler i Shopify-administratoren.
  2. Klik på Shopify App Store.
  3. Søg efter “Point of Sale” i Shopify App Store.
  4. Klik på Point of Sale.
  5. Klik på Installer.
  6. Klik på Installer i Shopify-administratoren for at acceptere dataadgang.

Trin 2: Vælg dit POS-abonnement

Du kan vælge et POS-appabonnement for hver lokation afhængigt af dine behov.

Sammenlign funktionerne i POS Lite og POS Pro

POS Lite anbefales til virksomheder, der primært sælger på markeder, til messer og i pop op-butikker. POS Pro anbefales til virksomheder med detaillokationer eller som sælger mere (ofte via fysisk salg).

Shopify tilbyder to POS-appabonnementer, der passer til dine detailbehov. Få flere oplysninger om priser under POS-priser. Få flere oplysninger om funktioner under POS-funktioner. Du kan sammenligne de funktioner, der tilbydes i Shopify POS Lite og Shopify POS Pro, i nedenstående tabel:

Shopify POS-funktioner og -abonnementer.
Funktion Shopify POS Lite Shopify POS Pro
Betalingshardware integreret med Shopify Payments (kun Australien, Belgien, Canada, Danmark, Finland, Tyskland, Irland, Italien, Holland, New Zealand, Singapore, Spanien, Storbritannien og USA)
Integrationer af detailhardware til andet end betaling
Dock, der kan tilpasses
Tilføj/rediger kundeprofiler
Appen Customer View
Lager-, ordre- og kundestyring på flere lokationer
Mail-/sms-kvitteringer
Tilpassede trykte kvitteringer
Rabatkoder og manuelle rabatter ($, %)
Automatiske rabatter
Sælg og indløs gavekort
Shopify Tax-beregninger (kun USA)
Kamerascanning af stregkoder
Tilpassede salg
Offline kontantbetalinger
Pinkoder til medarbejdere (baseret på Shopify-abonnement)
Tilladelser og administrering for detailmedarbejdere
Ubegrænset kun POS-medarbejdere
Salgstilskrivning
Refusioner
Ombytninger
Kassesporing
Gem/hent indkøbskurv
Mail med indkøbskurve
Afsend til kundens hjem
Klargøring af lokal afhentning
Klargøring af lokal levering
Avanceret lagerstyring med Stocky
Daglige salgsrapporter
Analyse af detailforretning i appen
Påkrævede betalingsoplysninger

Administrer dit POS-abonnement for hver lokation

Du kan vælge dine POS-abonnementer efter lokation, for at sikre at dine butikker har de abonnementer, der passer bedst til deres behov.

Trin:

Trin 3: Log ind på Shopify POS-appen

Download Shopify POS-appen på din telefon eller tablet

Hvis du vil downloade Shopify POS-appen, skal du bruge din enhed til at scanne QR-koden til Android eller iOS for Shopify POS-appen fra installationssiden og trykke på Installer.

Shopify POS-appen kan bruges med enheder, der opfylder følgende krav:

Enheder, der fungerer sammen med Shopify POS-appen
Enhed Beskrivelse
iPhone iPhone 7 eller nyere, som bruger iOS 15 eller nyere
iPad Air Generation 2 eller nyere med iPadOS 15 eller nyere
iPad Generation 5 eller nyere med iPadOS 15 eller nyere
iPad mini Generation 4 eller nyere med iPadOS 15 eller nyere
iPad Pro Alle iPad Pro-modeller med iPadOS 15 eller nyere
Android Telefon eller tablet med den officielle Android-version 10.0 eller nyere

Shopify POS-appen er kun tilgængelig til iOS- og Android-enheder. Den er ikke tilgængelig til stationære computere.

Bemærk: Shopify POS-appen understøtter ikke betaoperativsystemet. Af sikkerhedsmæssige hensyn understøttes Shopify POS ikke for operativsystemer, der er modificeret ved hjælp af "jailbreaking", "rooting" eller andre lignende teknikker. Vi opfordrer kraftigt alle brugere til at holde deres operativsystemer opdaterede, så dine data er beskyttet bedst muligt.

Krav til tilladelser i iOS 14

Hvis du har opdateret din enhed til iOS 14 eller nyere og bruger Shopify-apps fra tredjeparter, skal du muligvis aktivere Sporing på tværs af websites i dine iOS-indstillinger. Sporing på tværs af websites giver Shopify-apps fra tredjeparter, som du har installeret i din Shopify-administration, være knyttet til Shopify Inbox, Shopify POS og Shopify-appen.

For at aktivere sporing på tværs af websites skal du gennemføre følgende trin:

1. Åbn appen Indstillinger på din enhed.
  2. Tryk på Shopify, Shopify POS eller Shopify Inbox.
  3. Aktivér Tillad sporing på tværs af websites.

Log ind med mailadresse

Hvis du er medarbejder med administrators brugernavn og påkrævede legitimationsoplysninger, kan du bruge dem til at logge ind på Shopify POS-appen, når du har tilladelserne Adgang til Point of Sale (POS). Butiksejeren har som standard alle tilladelser.

Trin:

1. Tryk på Login på loginsiden i Shopify POS-appen.
  2. Angiv dit administratorbrugernavn og din administratoradgangskode på Shopify-siden, og tryk på Log ind.
  3. Hvis du har aktiveret tofaktorgodkendelse for din butik, skal du angive din godkendelseskode.
  4. Tryk på Log ind.
  5. Vælg den rigtige butik og lokation for at fuldføre dit login.

Du kan tilpasse indstillingerne for Shopify POS-appen. Få mere at vide om Ændring af indstillingerne i Shopify POS-appen.

Trin 4: Behandl en POS-testtransaktion

Nu, hvor du har opsat din hardware og dine betalingsmetoder, og du har tilføjet produkter, kan du behandle en testtransaktion for at sikre, at du er klar til at acceptere betalinger fra dine kunder.

Trin:

1. Læg et produkt i indkøbskurven. Hvis du vil lægge et produkt i indkøbskurven, skal du trykke på > Produkter og vælge et produkt på listen. Hvis produktet har varianter, skal du vælge en variant. Hvis du bruger stregkoder i din butik, kan du også scanne produktets stregkode.
  2. Hvis du vil føje en kunde til ordren, skal du trykke på dockfeltet Tilføj kunde og vælge din testkunde.
  3. Tryk på Betaling > Kontant > Præcise byttepenge.
  4. Tryk på Send kvittering via mail, Send kvittering via sms eller Udskriv kvittering.
  5. Tryk på Ordrebemærkning, og angiv Testtransaktion i feltet til dine personlige arkiver.
  6. Tryk på Udført.

Du kan se testordren på ordresiden ved at trykke på , Ordrer og derefter vælge ordren. Du kan behandle flere testtransaktioner, hvis du ønsker at teste andre indstillinger.

Du kan lukke sporingssessionen, når du har færdigbehandlet dine testtransaktioner.

Trin 5: Bestil POS-hardware

Gennemgå følgende tabel for at få mere at vide om, hvilken detailhardware du kan have brug for afhængigt af din virksomhedstype:

Anbefalinger til Shopify POS-hardware baseret på din virksomhed
Hvis du kører... Skal du muligvis bruge...
En pop op-butik, events, afslappet deltidssalg En understøttet enhed + kortlæser
En permanent detaillokation En understøttet enhed + kortlæser + kvitteringsprinter
Flere butikker eller et varehus En understøttet enhed + kortlæser + kvitteringsprinter + stregkodescanner + kontantskuffe

Du kan vælge en række forskellige komponenter til dit Shopify POS-system, afhængigt af hvilke betalingsmetoder du accepterer og dine forretningsbehov.

Alle ovenstående valgmuligheder giver mulighed for flere terminaler på en enkelt lokation. Der er ingen grænse for det antal POS-stationer, du kan have på en bestemt lokation.

Hvor kan man købe hardware?

Hvis du befinder dig i USA og har aktiveret Shopify Payments, kan du vælge hardware fra Point of Sale-kanalen > Hardwarebutik i Shopify-administratoren og derefter gå til betaling via den Shopify-hardwarebutik, der er baseret på din lokation.

Du kan købe hardware fra Shopifys hardwarebutikker:

Understøttet hardware

Tilgængeligheden af understøttet hardware fra Shopifys hardwarebutik varierer fra land til land. Shopify-hardware har den mest optimale integration med Shopify POS.

Hvis du ikke befinder dig i et land med adgang til Shopifys hardwarebutik, kan du besøge siden med understøttet hardware eller en af de individuelle hardwaresider for at finde de understøttede modelnumre og købe hardware hos en godkendt tredjepartsforhandler efter eget valg.

Trin 6: Opsæt betalingsmetoder

Aktivér Shopify Payments i POS-appen

Du skal opsætte Shopify Payments for din butik i Shopify-administratoren for at kunne acceptere fysiske betalinger med kreditkort. Når du har opsat Shopify Payments i Shopify-administratoren, skal du aktivere funktionen i Shopify POS-appen.

Trin:

1. Tryk på > Indstillinger > Betalingstyper i Shopify POS.
  2. Kontrollér, at valgmuligheden Kredit/debet viser Accepteret i afsnittet Standard betalingstjenester.

(Valgfrit) Deaktiver kontantbetalinger for Shopify POS-appen

Kontante transaktioner er aktiveret som standard. Hvis du ikke længere vil acceptere kontanter, kan du deaktivere kontante transaktioner. Der er ingen yderligere gebyrer eller opkrævninger for kunden eller butikken i forbindelse med kontantbetalinger.

Trin:

1. Tryk på > Indstillinger > Betalingsindstillinger i Shopify POS.
  2. Tryk på Kontant under Andre betalingstyper for at deaktivere funktionen.

Trin 7: Opsæt Tap to Pay på iPhone

Hvis du vil bruge Tap to Pay on iPhone, skal du opfylde følgende krav:

• din butik ligger i USA
  • din butiks valuta er angivet til USD
  • du har aktiveret Shopify Payments som din butiks betalingsudbyder
  • Du har installeret kanalen Point of Sale i Shopify-administratoren
  • du bruger Shopify POS-appen, der er installeret på din iPhone
  • du bruger en iPhone XS eller nyere med iOS 16 eller nyere

Du skal have tilladelsen Administrer betalingsindstillinger for at aktivere Tryk for at betale på iPhone for din butik.

Hvis du vil opsætte “Tap to Pay on iPhone” første gang, skal du acceptere Apples vilkår og betingelser med dit Apple-id. Apple-id'et skal tilhøre dig eller din virksomhed. Apple-id'et kan ændres senere.

Når du har gennemført denne første aktivering, vil Tryk for betaling på iPhone være tilgængelige til parring af enhver iPhone, der er logget ind på Shopify POS på din butiks konto på enhver af dine lokationer.

Trin:

1. Tryk på > Indstillinger > Opsæt hardware i Shopify POS.
  2. Vælg Tryk for betaling på iPhone, og tryk på Næste.
  3. Bekræft Apple-id'et, og tryk på Fortsæt med dette Apple-id for at bruge Apple-id'et eller på Brug et andet Apple-id for at vælge et andet Apple-id. Når du har angivet dit Apple-id, skal du acceptere servicevilkårene.
  4. Tryk på Udført.Tryk til Pay på iPhone er aktiveret for din butik, og din iPhone er klar til at modtage betalinger.

Få mere at vide om Modtagelse af betalinger med Tap to Pay on iPhone.

Trin 8: Tilknyt POS-hardware

Du skal opsætte Shopify Payments i administratoren og opsætte Shopify Payments i POS-appen, inden du tilknytter din hardware.

Når du har modtaget din hardware, kan du knytte den til din Shopify POS-app.

Trin:

1. Tryk på > Forbindelser i Shopify POS.
  2. Tryk på Opsæt hardware.
  3. Tryk på den type hardware, du tilføjer, på siden Opsæt hardware. Hvis du f.eks. tilføjer en kortlæser, skal du trykke på Kortlæser.
  4. Følg prompterne til at tilknytte din hardware.

Trin 9: Tilpas kvitteringer

Bemærk: Denne funktion er kun tilgængelig for shopejere, der bruger Shopify POS Pro.

Hvis du har et POS Pro-abonnement, kan du tilpasse skabelonen for dine udskrevne kvitteringer og vælge, hvor mange kvitteringer du vil udskrive som standard. Du kan ikke redigere transaktionsoplysninger på udskrevne kvitteringer.

Tilpas dine kvitteringer

Du kan tilføje et logo, tilpasse sidehovedet og sidefoden, og føje tilpassede oplysninger til dine kvitteringer. Du kan tilpasse kvitteringer fra kanalen Point of Sale i administratoren under Indstillinger > Tilpasning af kvitteringer.

1. Vælg POS-lokationen i rullemenuen på siden Tilpasning af kvitteringer i POS-kanalen.
  2. Klik på Upload logo, og klik derefter på Tilføj billede. Billedet skal være 400 x 200 px.
  3. Valgfrit: Vælg en logobredde i rullemenuen.
  4. Klik på Gem.

Tilpas sidehoved eller sidefod

1. Vælg POS-lokationen i rullemenuen på siden Tilpasning af kvitteringer i POS-kanalen.
  2. Fuldfør et af følgende trin:

• Klik på Sidehoved for at føje et tilpasset sidehoved til dine kvitteringer.
    • Klik på Sidefod for at føje en tilpasset sidefod til dine kvitteringer.
  3. Klik på Gem.

Tilføj tilpassede oplysninger

1. Vælg POS-lokationen i rullemenuen på siden Tilpasning af kvitteringer i POS-kanalen.
  2. Klik på afkrydsningsfeltet ud for en eller flere af følgende oplysninger for at vise dem på dine kvitteringer>:

• Vis et andet logo pr. lokation
    • Vis lokationens adresse
    • Vis lokationens telefonnummer
    • Vis felt for samlet salg
    • Vis SKU
    • Vis sammenligningspris
    • Vis rabatkode
    • Vis medarbejder tilskrevet til salg
    • Vis medarbejder ved kassen
    • Vis ordrebemærkning
    • Vis kundeoplysninger
    • Vis 1D- eller 2D-stregkode
    • Vis tilpasset QR-kode
  3. Klik på Gem.

Angiv standardnummeret af kvitteringskopier, der skal udskrives efter en transaktion

Du kan vælge at få udskrevet et standardantal kvitteringer efter hver gennemførte transaktion.

Trin:

1. Klik på Point of Sale i Shopify-administratoren.
  2. Klik på Indstillinger > Tilpasning af kvitteringer.
  3. Klik på Antallet af udskrevne kvitteringer.
  4. Indtast dit tilpassede helnummer, og klik derefter på Gem.

Trin 10: Tilføj POS-medarbejdere

Du kan føje medarbejdere til din butik afhængigt af din Shopify-abonnementsordning:

Medarbejdere skal have følgende tilladelser for at kunne få adgang til Shopify POS ved hjælp af en Shopify-konto eller legitimationsoplysninger til login:

POS kræver medarbejdertilladelse
Tilladelseskategori Tilladelse
Adgang til Point of Sale (POS) Adgang til Point of Sale
Undertilladelse:
  • Opsæt nye eller opdaterede POS-enheder

Medarbejdere med begrænsede administratortilladelser og POS-apps kan ikke få adgang til Shopify POS, medmindre butiksejeren eller en medarbejder med Konfigurer nye eller opdaterede POS-enheder logger ind på Shopify POS først.

Tilføj POS-adgang for medarbejdere med administratortilladelser

Du kan give adgang til POS-appen for en medarbejder, der har administratortilladelser. Hvis medarbejderen ikke har de påkrævede tilladelser til at bruge POS, bliver du bedt om at tildele disse tilladelser, så medarbejderen kan logge ind på POS-enheder.

Trin:

1. Gå til dine brugerindstillinger:

• For butikker uden et Plus-abonnement: Gå til Indstillinger > Brugere og tilladelser.
    • For butikker med et Plus-abonnement: Gå til Indstillinger. Klik på Brugere i afsnittet Organisation.
  2. Klik på navnet på den medarbejder, du vil give POS-adgang, i afsnittet Medarbejdere. Filtrer efter typen Medarbejdere for Plus-organisationer, og klik derefter på medarbejderprofilen. Klik på Rediger for butikken med de medarbejdertilladelser, du vil justere, i afsnittet Butikstilladelser.

3. Vælg Adgang til Point of Sale i afsnittet Adgang til Point of Sale (POS).

4. Valgfrit: Vælg Konfigurer nye eller opdaterede POS-enheder for at give medarbejderen tilladelse til at logge ind på POS-enheder.

5. Valgfrit: Hvis du vil oprette en anden pinkode end standardpinkoden, skal du gøre et af følgende i afsnittet Pinkode:

1. Klik på Generér tilfældig pinkode.
    2. Slet standardkoden . . . ., og angiv en pinkode manuelt. Dine medarbejdere bruger denne pinkode til at få adgang til Shopify POS. Sørg for, at dine medarbejdere kender deres pinkoder.
  6. Klik på Gem.

Tilføj medarbejder, der udelukkende har adgang til POS-appen

Bemærk: Denne funktion er kun tilgængelig for shopejere, der bruger Shopify POS Pro.

Du kan tilføje medarbejdere, der kun har adgang til POS-appen, fra to lokationer:

Tilføj medarbejdere, der udelukkende har adgang til POS-appen, fra Shopify POS

Hvis du er butiksejeren eller har tilladelsen Administrer POS-medarbejdere, kan du tilføje medarbejdere, der udelukkende har adgang til POS-appen, direkte i Shopify POS-appen.

Trin:

1. Tryk på og derefter på Medarbejdere i Shopify POS.
  2. Tryk på Tilføj nye medarbejdere.
  3. Angiv de påkrævede oplysninger i afsnittet Medarbejderoplysninger.
  4. I afsnittet Adgang til POS-appen trykker du på Rediger.
  5. Valgfrit: Du kan få adgang til en liste med tilladelser for hver rolle ved at vælge rollen og trykke på Se tilladelser.
  6. Vælg en rolle, og tryk derefter på Gem.
  7. Valgfrit: Hvis du vil oprette en anden pinkode end den standard, skal du gøre følgende:

1. I afsnittet Sikkerhed klikker du på Rediger.
    2. Tryk på Opret tilfældig pinkode, eller brug tastaturet til at angive en pinkode. Dine medarbejdere bruger denne pinkode til at få adgang til Shopify POS. Sørg for, at dine medarbejdere kender deres pinkoder.
  8. Tryk på Gem.

Tilføj en medarbejder, der udelukkende har adgang til POS-appen, fra Point of Sale-kanalen

Hvis du er butiksejeren eller en medarbejder med tilladelsen Administrer POS-medarbejdere, kan du tilføje medarbejdere, der udelukkende har adgang til POS-appen, via kanalen Point of Sale (POS) i din Shopify-administrator. Du kan administrere dine medarbejderes tilladelser til Shopify POS ved at tildele dem en foruddefineret POS-rolle.

Trin:

1. Klik på Indstillinger > Apps- og Salgskanaler i Shopify Admin.

2. Klik på Point of saleApps- og salgskanalsiden.

3. Klik på Åbn salgskanal.

4. Klik på Medarbejder.

5. Klik på Tilføj medarbejder.

6. Angiv de nødvendige oplysninger.

7. Vælg en POS-rolle.

8. Hvis du vil oprette en anden pinkode end den standard pinkode, skal du klikke på afsnittet Pinkode. Klik derefter på Opret tilfældig pinkode, eller angiv en pinkode. Dine medarbejdere bruger denne pinkode til at få adgang til Shopify POS. Sørg for, at dine medarbejdere kender deres pinkoder.

9. Klik på Gem.

Trin 11: Lagerstyring med Stocky

Bemærk: Denne funktion er kun tilgængelig for shopejere, der bruger Shopify POS Pro.

Shopifys Stocky er en lagerstyringsapp, som er inkluderet i Shopify POS Pro-abonnementer. Stocky hjælper dig med at administrere din lagerbeholdning ved hjælp af følgende funktioner:

Trin 12: Opsæt lokal afhentning

Du kan give kunderne mulighed for at afhente deres onlineordrer i din detailforretning, uden for butikken eller et andet sted, som du vælger.

Hvis du vil gøre dette, skal du aktivere muligheden for lokal afhentning for alle lokationer, hvor kunder kan afhente deres ordrer.

Leveringsprisen for lokal afhentning er indstillet til Gratis. Dette kan ikke ændres.

Før du opsætter lokal afhentning

Du skal færdiggøre følgende, før du kan tilbyde dine kunder lokal afhentning:

Opsæt muligheden for lokal afhentning

Du skal opsætte muligheden for lokal afhentning for alle de lokationer, hvor kunder kan afhente deres ordrer.

Opsætning omfatter aktiveringen af lokal afhentning, valg af det forventede afhentningstidspunkt, som kunden ser under betalingen, og angivelse af eventuelle leveringsinstruktioner i meddelelsen Ordren er klar til afhentning.

Vis tilgængelighed for afhentning for dine kunder

Nogle temaer giver dig mulighed for at vise tilgængeligheden af lokal afhentning på produktsider. Et afsnit med tilgængelighed for afhentning vises på hver enkelt produktside, hvor produktets tilgængelighed og den forventede tidsramme for afhentning også vises.

Når du har aktiveret lokal afhentning, kan dine kunder se, om produktet er tilgængeligt for afhentning i én eller flere af dine lokationer for lokal afhentning. Dette fremgår af produktsiden. Disse oplysninger vises kun for de produkter, der er på lager på mindst én afhentningslokation, og som har markeret Dette er et fysisk produkt i afsnittet Levering under produktvariantens oplysninger.

Trin:

1. Gå til Produkter i din Shopify-administrator.
  2. Vælg et produkt.
  3. Vælg en variant i afsnittet Varianter.
  4. Vælg Dette er et fysisk produkt i afsnittet Levering.
  5. Klik på Gem.

Hvis du kun har aktiveret lokal afhentning for én lokation, vises lokationen og tilgængeligheden for afhentning for denne lokation. Dine kunder kan klikke på Se butiksoplysninger for at få mere at vide om afhentningslokationen.

Hvis du har aktiveret lokal afhentning for mere end én lokation, viser afsnittet med tilgængelighed for afhentning lokationen og tilgængeligheden for afhentning i én af dine butikker. Dine kunder kan klikke på Kontrollér tilgængelighed i andre butikker for at se produktets tilgængelighed for alle dine lokationer, der har aktiveret lokal afhentning.

Tilføj feltet for lokal afhentning på startskærmen

Hvis du tilføjer feltet for lokal afhentning på din startskærm, kan du hurtigt finde alle ordre, der skal klargøres til afhentning eller markeres som afhentet.

Når du har tilføjet feltet, viser det antallet af ordrer, som du skal klargøre til afhentning. Du kan trykke på feltet Lokal afhentning for at se de ordrer, som kræver din opmærksomhed.

Trin:

1. Tryk på Tilføj feltstartskærmen i Shopify POS-appen.
  2. Gå til Klargøring > Se afhentningsordrer.
  3. Tryk på Tilføj.
  4. Tryk Udførtstartskærmen.

Få mere at vide om Lokal afhentning af onlineordrer.

Trin 13: Levering for kunder i din fysiske butik

Bemærk: Denne funktion er kun tilgængelig for shopejere, der bruger Shopify POS Pro.

Hvis du har aktiveret beskyttelse mod oversalg af et produkt, kan du kun føje produkter til kunders ordrer, hvis de er på lager. Hvis du lægger et udsolgt produkt i indkøbskurven, vises en fejlmeddelelse, som fortæller, at udsolgte produkter ikke kan afsendes. Dette forhindrer dig i at afgive ordrer, der ikke kan klargøres på grund af udsolgte produkter.

De viste priser er de gældende vægtbaserede, prisbaserede og fragtfirma-beregnede priser, som du har opsat i Shopify-administratoren. Der vises kun leveringspriser, som er relevante for den aktuelle indkøbskurv (baseret på dine regler for leveringspriser). Hvis der ikke vises tilgængelige priser, er der ikke nogen gældende, tilgængelige priser. Du kan tilføje nye priser på indstillingssiden Forsendelse og levering i Shopify-administratoren.

Trin:

1. Læg alle varer i indkøbskurven.
  2. Valgfrit: Udfør følgende trin, hvis du vil lægge din kunde i indkøbskurven:

1. Tryk på Kunder.
    2. Vælg din kunde på kundelisten.
    3. Tryk på Læg i indkøbskurven på siden med kundeoplysninger.
  3. Tryk på Flere handlinger i Shopify POS-appen, og tryk derefter på Afsend til kunde. Hvis du har tilføjet et felt i docken, kan du trykke på Afsend til kunde på din startskærm.

4. Angiv kundens mailadresse og telefonnummer, og tryk på Næste.

5. På siden Tilføj leveringsoplysninger skal du foretage én af følgende handlinger:

• Angiv kundens leveringsoplysninger.
    • Tryk på en tidligere angivet adresse.
  6. Foretag én af følgende handlinger på siden Vælg leveringsmetode:

• Tryk på din foretrukne leveringsmetode på den tilgængelige liste, hvis du vil vælge mellem beregnede leveringspriser.
    • Tryk på Tilpasset leveringspris, angiv leveringsbeløbet, og tryk på Udført, hvis du vil angive en tilpasset leveringspris.
  7. Tryk på Betaling, vælg betalingsmetoden, og behandl betalingen.

8. Vælg en metode til levering af ordrekvitteringen, og tryk på Udført.

Til at starte med markeres ordren som ikke-klargjort, og den kan ikke klargøres i POS-appen. Du skal klargøre ordren i Shopify-administratoren, når du er klar til at afsende ordrens varer til kunden.

Trin 14: (Valgfrit) Opsæt din webshop

Du kan fortsætte med opsætningen af din webshop ved hjælp af følgende handlinger: