Tilføj metafelt for kunde

Handlingen Tilføj metafelt for kunde føjer et metafelt til den kunde, der udløser workflowet, eller opdaterer et eksisterende metafelt for denne kunde.

Felter

Handlingen Tilføj metafelt for kunde indeholder følgende felter.

Felter, der bruges i handlingen “Tilføj metafelt for kunde”.
Felt Beskrivelse
Navneområde for metafelt Påkrævet. Et navneområde for metafelt er en container for en gruppe af metafelter. Hvis du grupperer metafelter i et navneområde, forhindrer dette, at dine metafelter er i konflikt med hinanden.
Nøgle Påkrævet. En nøgle er en identifikator for metafeltværdien.
Værdi Påkrævet. Værdien er de oplysninger, der skal gemmes i metafeltet. Værdien gemmes altid som en streng. Dette gælder for alle typer af metafelter.
Type Datatypen for metafeltets værdi.

Udløsere

Handlingen Tilføj metafelt for kunde får tilføjet et skjult metafelt af udløseren. Dette felt, Kunde-id, identificerer den kunde, som skal have tilføjet et metafelt. Kunde-id'et er angivet som standard og kan ikke ændres.

Tilføj metafelt for kunde kan bruges i workflows, der starter med følgende udløsere:

Eksempel

Eksempel på et workflow, der tilføjer et metafelt for en kunde, når der oprettes en kunde

I dette eksempel på et workflow, føjes et metafelt for en kunde til alle kunder, der er oprettet for nylig.

API-detaljer

Få mere at vide ved at gennemgå inputobjektet MetafieldInput.