Fjern metafelt for samling

Handlingen Fjern metafelt for samling fjerner metafelter fra samlingen som utløser arbeidsflyten.

På denne siden

Felter

Handlingen Fjern metafelt for samling inneholder følgende felter.

Felter som brukes i handlingen Fjern metafelt for samling.
Felt Beskrivelse
Metafeltets navnefelt Påkrevd. Et metafelt-navnefelt er en beholder for en gruppe med metafelter. Ved å gruppere metafelter i et navnefelt forhindrer du at metafeltene kommer i konflikt med andre metafelter.
Nøkkel Påkrevd. En nøkkel er en identifikator for metafeltverdien.

Utløsere

Handlingen Fjern metafelt for samling har et skjult felt lagt til av utløseren. Dette feltet, Samlings-ID, identifiserer samlingen som skal ha fjernet metafelter. Samlings-ID-en er angitt som standard, og kan ikke endres.

Handlingen Fjern metafelt for samling kan brukes i arbeidsflyter som starter med følgende utløsere:

Eksempel:

Eksempel på en arbeidsflyt som fjerner et samlings-metafelt når en samling opprettes

I denne eksempelarbeidsflyten fjernes et samlings-metafelt fra alle nyopprettede samlinger.

API-detaljer

Gå gjennom inndataobjektet MetafieldInput for å finne ut mer.