Uppdatera kundanteckning

Åtgärden Uppdatera kundanteckning uppdaterar anteckningarna på en kunds sida för kunden som utlöser arbetsflödet.

På den här sidan

Fält

Åtgärden uppdatera kundanteckning innehåller följande fält.

Fält som används i åtgärden Uppdatera kundanteckning.
Fält Beskrivning
Observera Anteckningen som ska tillämpas på kunden.

Utlösare

Åtgärden Uppdatera kundanteckning har ett dolt fält tillagt av utlösaren. Fältet Kund-ID identifierar den kund som ska uppdateras. Kund-ID ställs in som standard och kan inte ändras.

Åtgärden Uppdatera kundanteckning kan användas i arbetsflöden som startar med följande utlösare:

Exempel

Exempel på ett arbetsflöde som lägger till en anteckning till en kund när de lägger en högriskorder

I det här arbetsflödet har en kund en anteckning tillagd när de lägger en högriskorder.

API-uppgifter

För mer information, granska customerUpdate-mutationen.